Onze PVC Ramen

Images

Wij van PVC-Ramen.com staan garant voor totale aanneming van ramen, beglazing, rolluiken en binnenafwerking en dit met een verzorgde service. Onze productieruimte bevat een modern machinepark en wij bieden tevens een full-service plaatsingsdienst aan onze Belgische en Nederlandse klanten.

De profielen van onze PVC ramen zijn compatibel met alle types veiligheidsbeslag. Al onze ramen bieden ook een uitstekende thermische isolatie wat zorgt voor een lage U-waarde. En een lage U-waarde van een raam resulteert zich resoluut in een lage energiefactuur!

Tevens zorgen onze PVC ramen voor een performante water- en winddichtheid en bieden ze een optimale akoestische isolatie.

Premies voor Belgische klanten

Images

Het aankopen en plaatsen van superisolerende ramen levert in België een belastingvoordeel op van de Federale overheid. Verder kunnen er in zo goed als alle Vlaamse gemeenten subsidies worden verkregen voor verbouwingen, speciale investeringen en renovaties.

Als u de ramen van een woningen ouder dan 5 jaar laat vervangen kan u tevens ook genieten van een lager BTW-tarief van 6% in plaats van 21%. Hiervoor hebt u enkel een renovatieattest nodig dat wij u bezorgen.

Voor Belgische klanten met een woning ouder dan 25 jaar kan er een renovatiepremie bekomen worden voor ramen en deuren. Zo kunt u maar liefst 30% van de totale kostprijs van de ramen teruggestort krijgen met een maximum bedrag van €10.000.

Meer informatie over premies in België kan u terugvinden op volgende websites en bij uw gemeentehuis: www.bouwenenwonen.be - www.premiezoeker.be - www.energiesparen.be - www.vlaanderen.be

Images

Wij bieden...

  • Kwalitatieve PVC ramen aan inkoopprijzen!
  • Een snelle levering die bovendien gratis is voor Belgische klanten!
  • Een eigen professionele plaatsingsdienst!
  • 10 jaar zero-bullshit garantie op onze ramen!

Kortom als u op zoek bent naar kwalitatieve ramen in PVC, contacteer ons gerust vandaag nog voor een offerte!